Over Bocage

Jouw tuin als plek weg van de dagelijkse drukte

"DE SCHIJNBARE SIMPLICITEIT VAN HET GLOBALE VERBERGT DE EIGENLIJKE COMPLEXITEIT VAN DE DETAILS"

Drijvende kracht achter bocage

Tim van Immerseel

Tims verhaal

Van kinds af aan kreeg ik een passie voor groen mee dankzij mijn actieve en creatieve ouders. Zij brachten veel tijd door in hun tuin, en besteedden er grote zorg aan. Na een loopbaan van 15 jaar in openbare werken, koos ik er daarom voor terug te gaan naar mijn eerste liefde, tuinen ontwerpen.

Waarom Bocage tuinen?

Luxe staat vaak voor overvloed en weelde. Voor ons betekent het verregaand comfort en gemoedsrust. Omdat we iedereen die luxe toewensen werd Bocage Landscape Architecture in het leven geroepen.

Wat Bocage dan net zo anders maakt?

“De tuindromen van onze klanten stellen we voorop. Die koppelen we aan creatief ontwerp en een volledig zorgeloze uitvoering. Zo maken wij het verschil!“

Bij elk project gaan we op zoek naar een innovatieve, prikkelende, esthetisch sterke invulling van het ontwerp. Een tuin hoort namelijk zoveel meer te zijn dan enkel een functionele buitenruimte. Het moet een verwelkomende plek zijn waar je helemaal kan meedrijven op alle zintuiglijke prikkels die de natuur te bieden heeft. Een veilige plek die je de ademruimte geeft die tegenwoordig zo hard nodig is. En tenslotte verdient het ook een magnifiek plaatje te zijn dat perfect bij jou en je omgeving past.